Ons laatste nieuws

Regelmatig verschijnt er een nieuwsbrief waarin actuele informatie voor de komende periode staat. Deze nieuwsbrief wordt op de website geplaatst en is hier ook terug te lezen. Wij sturen u per mail een link naar deze nieuwsbrief en geven een exemplaar aan de leerling mee. Onderaan de bladzijde vindt u de nieuwsbrieven. Veel leesplezier!

De vrienden van de J.H. Donnerschool
De leerlingen op de J.H. Donnerschool komen in het regulier onderwijs niet tot hun recht. Zij hebben namelijk een dubbele tegenslag:

  • én zij hebben al veel meegemaakt of hebben hinder ervaren door bijvoorbeeld trauma’s, hechtingsproblematieken, ASS problematiek en diverse combi’s van diagnoses
  • én zij hebben niet de uiterlijke kenmerken, die kinderen met een zichtbare handicap een hogere gunfactor verschaffen

Echte compassie met deze kinderen in de samenleving is daardoor niet vanzelfsprekend. Maar zoals Wilma Gorissen van ons comité van aanbeveling zegt: “Deze kinderen hebben soms een wat minder hoog ‘knuffelgehalte’, maar …… Zij verdienen een eerlijke kans in onze samenleving en hebben recht op goed en passend onderwijs.

En dat is precies, wat de J.H. Donnerschool doet. Daarom zijn wij op zoek naar u. Naar vrienden – particulieren en bedrijven -, die om de J.H. Donnerschool heen willen gaan staan. Met belangstelling, een donatie, met stageplekken of in natura. Doet u ook mee? Voor meer informatie: https://www.vrienden-donnerschool.nl/#page-content